NORMSERVIS s.r.o.

ISO 3659:1977

Fruits and vegetables — Ripening after cold storage

NORMA vydána dne 1.7.1977

Anglicky -
Elektronické PDF (1369.50 CZK)

Anglicky -
Tištěné (1369.50 CZK)




Francouzsky -
Elektronické PDF (1369.50 CZK)

Francouzsky -
Tištěné (1369.50 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ISO 3659:1977
Datum vydání normy: 1.7.1977
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 3659:1977 :

Description / Abstract: The techniques are given for information only. The methods describe the aim of the ripening, temperature zones to be considered, the influence of various factors, optimum conditions, the use of adjuncts, such as ethylene or atmospheres enriched by oxygen. Two figures show diagrams of ripening rooms.