NORMSERVIS s.r.o.

ISO 2169:1981-ed.2.0

Fruits and vegetables — Physical conditions in cold stores — Definitions and measurement

NORMA vydána dne 1.10.1981

Anglicky -
Elektronické PDF (1365.70 CZK)

Anglicky -
Tištěné (1365.70 CZK)




Francouzsky -
Elektronické PDF (1365.70 CZK)

Francouzsky -
Tištěné (1365.70 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ISO 2169:1981-ed.2.0
Datum vydání normy: 1.10.1981
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 2169:1981-ed.2.0 :

Description / Abstract: Defines physical factors usually employed in the industrial cold storage, such as temperature, relative humidity, air-circulation ratio, rate of air change, and provides information concerning their measurement, inclusive suitable instruments.