NORMSERVIS s.r.o.

E DIN ISO 8851-1:2020-08

Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents (Routine methods) - Part 1: Determination of moisture content.

NORMA vydána dne 1.8.2020

Anglicky a německy -
Elektronické PDF (1494.50 CZK)

Anglicky a německy -
Tištěné (1856.20 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: E DIN ISO 8851-1:2020-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2020
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN ISO 8851-1:2020-08 :

Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes (Routineverfahren) - Teil 1: Bestimmung des Wassergehaltes.