NORMSERVIS s.r.o.

E DIN EN ISO 8442-5:1999-10

Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery.

NORMA vydána dne 1.10.1999

Německy -
Elektronické PDF (1513.80 CZK)

Německy -
Tištěné (1880.20 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 8442-5:1999-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.1999
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 8442-5:1999-10 :

Werkstoffe und Gegenstände in Kontakt mit Lebensmitteln - Schneidwaren und Tafelgeräte - Teil 5: Festlegung der Schneidfähigkeit und Prüfung der Kantenbeständigkeit.