NORMSERVIS s.r.o.

E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products - Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods.

NORMA vydána dne 1.3.2019

Anglicky a německy -
Elektronické PDF (807.80 CZK)

Anglicky a německy -
Tištěné (1009.80 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2019
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6887-3/A1:2019-03 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen - Änderung 1: Probenvorbereitung von rohen Meeresgastropoden.