NORMSERVIS s.r.o.

E DIN EN ISO 6647-1:2019-11

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin.

NORMA vydána dne 1.11.2019

Anglicky a německy -
Elektronické PDF (1814.50 CZK)

Anglicky a německy -
Tištěné (2253.50 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6647-1:2019-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2019
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6647-1:2019-11 :

Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzmethode: Spektrophotometrische Methode mit Entfettungsverfahren durch Methanol und mit Kalibrierlösungen von Kartoffelamylose und wachsartigem Reisamylopektin.