NORMSERVIS s.r.o.

DIN ISO 22935-2:2025-04

Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Methods for sensory evaluation.

NORMA vydána dne 1.4.2025

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2977.60 CZK)

Anglicky -
Tištěné (3699.90 CZK)




Německy, anglicky, španělsky, francouzsky -
PDF - okamžité stažení (2378.80 CZK)

Německy, anglicky, španělsky, francouzsky -
Tištěné (2958.90 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN ISO 22935-2:2025-04
Publication date standards: 1.4.2025
The number of pages: 32
Approximate weight : 96 g (0.21 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN ISO 22935-2:2025-04 :

Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Verfahren für die sensorische Beurteilung.