NORMSERVIS s.r.o.

DIN ISO 22935-2:2012-12

Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation.

NORMA vydána dne 1.12.2012

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2761.00 CZK)

Anglicky -
Tištěné (3429.60 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (2204.10 CZK)

Německy -
Tištěné (2747.00 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN ISO 22935-2:2012-12
Note: NEPLATNÁ
Publication date standards: 1.12.2012
The number of pages: 28
Approximate weight : 84 g (0.19 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN ISO 22935-2:2012-12 :

Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Empfohlene Verfahren für die sensorische Beurteilung.