NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 8534:2008-10

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free).

NORMA vydána dne 1.10.2008

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2104.60 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2613.30 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1678.90 CZK)

Německy -
Tištěné (2095.20 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN ISO 8534:2008-10
Note: NEPLATNÁ
Publication date standards: 1.10.2008
The number of pages: 16
Approximate weight : 48 g (0.11 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN EN ISO 8534:2008-10 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei).