NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 8534:2008-10

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free).

NORMA vydána dne 1.10.2008

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2119.40 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2631.80 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1690.80 CZK)

Německy -
Tištěné (2110.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 8534:2008-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.2008
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 8534:2008-10 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei).