NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 6888-1:2022-06

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium.

NORMA vydána dne 1.6.2022

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (3151.80 CZK)

Anglicky -
Tištěné (3930.00 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (2521.10 CZK)

Německy -
Tištěné (3135.80 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN ISO 6888-1:2022-06
Note: NEPLATNÁ
Publication date standards: 1.6.2022
The number of pages: 34
Approximate weight : 102 g (0.22 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN EN ISO 6888-1:2022-06 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar-Medium.