NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 6887-3:2017-07

Microbiology of food the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.

NORMA vydána dne 1.7.2017

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2689.00 CZK)

Anglicky -
Tištěné (3340.20 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (2146.60 CZK)

Německy -
Tištěné (2675.40 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 6887-3:2017-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2017
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 6887-3:2017-07 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen.