NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 6887-1:2017-07

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.

NORMA vydána dne 1.7.2017

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (3106.40 CZK)

Anglicky -
Tištěné (3873.40 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (2484.80 CZK)

Německy -
Tištěné (3090.60 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 6887-1:2017-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2017
Počet stran: 35
Přibližná hmotnost: 105 g (0.23 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 6887-1:2017-07 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Herstellung von Erstverdünnungen und Dezimalverdünnungen.