NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 6571:2009-11

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method).

NORMA vydána dne 1.11.2009

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2118.60 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2630.70 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1690.10 CZK)

Německy -
Tištěné (2109.10 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN ISO 6571:2009-11
Note: NEPLATNÁ
Publication date standards: 1.11.2009
The number of pages: 15
Approximate weight : 45 g (0.10 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN EN ISO 6571:2009-11 :

Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Wasserdampfdestillationsverfahren).