NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 6571:2009-11

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method).

NORMA vydána dne 1.11.2009

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2094.40 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2600.60 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1670.80 CZK)

Německy -
Tištěné (2085.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 6571:2009-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2009
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 6571:2009-11 :

Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Wasserdampfdestillationsverfahren).