NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 6321:2002-07

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).

NORMA vydána dne 1.7.2002

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2339.20 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2910.10 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1868.50 CZK)

Německy -
Tištěné (2320.50 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 6321:2002-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2002
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 6321:2002-07 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen.