NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 6321:2002-07

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).

NORMA vydána dne 1.7.2002

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2321.80 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2888.50 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1854.60 CZK)

Německy -
Tištěné (2303.30 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN ISO 6321:2002-07
Note: NEPLATNÁ
Publication date standards: 1.7.2002
The number of pages: 16
Approximate weight : 48 g (0.11 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN EN ISO 6321:2002-07 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen.