NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 5534:2004-09

Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method).

NORMA vydána dne 1.9.2004

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1925.20 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2454.60 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1538.70 CZK)

Německy -
Tištěné (1966.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 5534:2004-09
Datum vydání normy: 1.9.2004
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 5534:2004-09 :

Käse und Schmelzkäse - Bestimmung der Gesamttrockenmasse (Referenzverfahren).