NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 5530-2:2025-09

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph.

NORMA vydána dne 1.9.2025

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (3947.00 CZK)

Anglicky -
Tištěné (4916.90 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (3161.20 CZK)

Německy -
Tištěné (3926.60 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 5530-2:2025-09
Datum vydání normy: 1.9.2025
Počet stran: 55
Přibližná hmotnost: 165 g (0.36 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 5530-2:2025-09 :

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph.