NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 5530-1:2025-09

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.

NORMA vydána dne 1.9.2025

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (3604.20 CZK)

Anglicky -
Tištěné (4489.90 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (2886.60 CZK)

Německy -
Tištěné (3586.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 5530-1:2025-09
Datum vydání normy: 1.9.2025
Počet stran: 47
Přibližná hmotnost: 141 g (0.31 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 5530-1:2025-09 :

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasseraufnahme und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph.