NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 27971:2008-10

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.

NORMA vydána dne 1.10.2008

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (4204.40 CZK)

Anglicky -
Tištěné (5231.10 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (3362.60 CZK)

Německy -
Tištěné (4181.20 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 27971:2008-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.2008
Počet stran: 60
Přibližná hmotnost: 180 g (0.40 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 27971:2008-10 :

Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph.