NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 27971:2008-10

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.

NORMA vydána dne 1.10.2008

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (4238.40 CZK)

Anglicky -
Tištěné (5273.40 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (3389.80 CZK)

Německy -
Tištěné (4215.00 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN ISO 27971:2008-10
Note: NEPLATNÁ
Publication date standards: 1.10.2008
The number of pages: 60
Approximate weight : 180 g (0.40 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN EN ISO 27971:2008-10 :

Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph.