NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 16140-5:2020-12

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods.

NORMA vydána dne 1.12.2020

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (3995.00 CZK)

Anglicky -
Tištěné (4976.60 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (3199.60 CZK)

Německy -
Tištěné (3974.30 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN ISO 16140-5:2020-12
Publication date standards: 1.12.2020
The number of pages: 53
Approximate weight : 159 g (0.35 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN EN ISO 16140-5:2020-12 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 5: Arbeitsvorschrift für eine faktorielle Ringversuch-Verfahrensvalidierung nicht urheberrechtlich geschützter Verfahren.