NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 16140-3:2021-06

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.

NORMA vydána dne 1.6.2021

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (6370.40 CZK)

Anglicky -
Tištěné (7923.50 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (5091.80 CZK)

Německy -
Tištěné (6338.30 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 16140-3:2021-06
Datum vydání normy: 1.6.2021
Počet stran: 103
Přibližná hmotnost: 340 g (0.75 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 16140-3:2021-06 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor.