NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 16140-3:2021-06

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.

NORMA vydána dne 1.6.2021

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (6461.50 CZK)

Anglicky -
Tištěné (8036.80 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (5164.60 CZK)

Německy -
Tištěné (6428.90 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN ISO 16140-3:2021-06
Publication date standards: 1.6.2021
The number of pages: 103
Approximate weight : 340 g (0.75 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN EN ISO 16140-3:2021-06 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor.