NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN 203-2-7:2014-07

Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries.

NORMA vydána dne 1.7.2014

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1683.60 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2099.90 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1348.40 CZK)

Německy -
Tištěné (1674.20 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 203-2-7:2014-07
Datum vydání normy: 1.7.2014
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN 203-2-7:2014-07 :

Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte.