NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN 203-2-7:2014-07

Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries.

NORMA vydána dne 1.7.2014

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1696.20 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2115.60 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1358.40 CZK)

Německy -
Tištěné (1686.80 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN 203-2-7:2014-07
Publication date standards: 1.7.2014
The number of pages: 11
Approximate weight : 33 g (0.07 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN EN 203-2-7:2014-07 :

Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte.