NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN 13806-2:2025-06

Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion.

NORMA vydána dne 1.6.2025

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (2316.70 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2882.10 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1850.50 CZK)

Německy -
Tištěné (2298.10 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 13806-2:2025-06
Datum vydání normy: 1.6.2025
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN 13806-2:2025-06 :

Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 2: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln mittels Atomfluoreszenzspektrometrie (AFS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss.