NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN 13191-1:2000-10

Non-fatty foods - Determination of bromide residues - Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide.

NORMA vydána dne 1.10.2000

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1697.30 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2116.80 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1359.30 CZK)

Německy -
Tištěné (1687.80 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 13191-1:2000-10
Datum vydání normy: 1.10.2000
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN 13191-1:2000-10 :

Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 1: Bestimmung von Gesamtbromid als anorganisches Bromid.