NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN 13188:2000-11

Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking.

NORMA vydána dne 1.11.2000

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1686.00 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2102.80 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1350.30 CZK)

Německy -
Tištěné (1676.60 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 13188:2000-11
Datum vydání normy: 1.11.2000
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN 13188:2000-11 :

Essig - Erzeugnis aus Flüssigkeiten landwirtschaftlicher Herkunft - Definitionen, Anforderungen, Kennzeichnung.