NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN 12631:1999-04

Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content - NAD spectrometric method.

NORMA vydána dne 1.4.1999

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1364.90 CZK)

Anglicky -
Tištěné (1741.80 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1364.90 CZK)

Německy -
Tištěné (1741.80 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 12631:1999-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.1999
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN 12631:1999-04 :

Frucht- und Gemüsesäfte - Enzymatische Bestimmung des Gehaltes an D- und L-Milchsäure (Lactat) - Spektralphotometrische Bestimmung von NAD.