NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN 12396-3:2000-10

Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues - Part 3: UV-spectrometric xanthogenate method.

NORMA vydána dne 1.10.2000

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1694.60 CZK)

Anglicky -
Tištěné (2174.80 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1694.60 CZK)

Německy -
Tištěné (2174.80 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN 12396-3:2000-10
Publication date standards: 1.10.2000
The number of pages: 12
Approximate weight : 36 g (0.08 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN EN 12396-3:2000-10 :

Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Dithiocarbamat- und Thiuramdisulfid-Rückständen - Teil 3: UV-Spektralphotometrisches Xanthogenat-Verfahren.