NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN 12355:2011-02

Food processing machinery - Derinding-, skinning- and membrane removal machines - Safety and hygiene requirements.

NORMA vydána dne 1.2.2011

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (3874.60 CZK)

Anglicky -
Tištěné (4818.20 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (3103.50 CZK)

Německy -
Tištěné (3860.70 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 12355:2011-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2011
Počet stran: 49
Přibližná hmotnost: 147 g (0.32 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN 12355:2011-02 :

Nahrungsmittelmaschinen - Entschwartungs-, Enthäutungs- und Entvliesmaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.