NORMSERVIS s.r.o.

DIN 10236:2001-12

Analysis of spices and condiments - Determination of loss in mass of capsicum and allium species and of dried vegetables by vacuum oven drying.

NORMA vydána dne 1.12.2001

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1261.70 CZK)

Anglicky -
Tištěné (1566.80 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1010.30 CZK)

Německy -
Tištěné (1259.40 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: DIN 10236:2001-12
Publication date standards: 1.12.2001
The number of pages: 4
Approximate weight : 12 g (0.03 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technické normy DIN

Annotation of standard text DIN 10236:2001-12 :

Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Trocknungsverlustes in Capsicum- und Alliumarten sowie in getrocknetem Gemüse mittels Vakuumtrocknung.