NORMSERVIS s.r.o.

DIN 10236:2001-12

Analysis of spices and condiments - Determination of loss in mass of capsicum and allium species and of dried vegetables by vacuum oven drying.

NORMA vydána dne 1.12.2001

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1264.10 CZK)

Anglicky -
Tištěné (1615.40 CZK)




Německy -
PDF - okamžité stažení (1012.70 CZK)

Německy -
Tištěné (1300.20 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10236:2001-12
Datum vydání normy: 1.12.2001
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN 10236:2001-12 :

Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Trocknungsverlustes in Capsicum- und Alliumarten sowie in getrocknetem Gemüse mittels Vakuumtrocknung.