NORMSERVIS s.r.o.

DIN 10106:2017-04

Microbiological analysis of meat and meat products - Determination of Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium - Spatula method (reference method).

NORMA vydána dne 1.4.2017

Německy -
PDF - okamžité stažení (1538.70 CZK)

Německy -
Tištěné (1966.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10106:2017-04
Datum vydání normy: 1.4.2017
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN 10106:2017-04 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von Enterococcus faecalis und Enterococcus faecium - Spatelverfahren (Referenzverfahren).