NORMSERVIS s.r.o.

ČSN EN ISO 6887-4 (560102)

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifické pokyny pro různé výrobky.

NORMA vydána dne 1.8.2019

Česky -
Tištěné (223.00 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: ČSN EN ISO 6887-4
Classification mark: 560102
Catalog number: 508133
Publication date standards: 1.8.2019
The number of pages: 20
Approximate weight : 60 g (0.13 lbs)
Country: Czech technical standard
Kategorie: Technické normy ČSN

Annotation of standard text ČSN EN ISO 6887-4 (560102):

Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu zvláštních potravinářských výrobků neuvedených v jiných částech ISO 6887, které se zabývají obecnějšími kategoriemi potravin. Popisuje také postupy pro resuscitaci a pro přípravu suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení