NORMSERVIS s.r.o.

ČSN EN ISO 7973 (461003)

Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu (Norma k přímému použití jako ČSN).

NORMA vydána dne 1.7.2016

Anglicky -
Tištěné (223.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 7973
Třídící znak: 461003
Katalogové číslo: 99686
Datum vydání normy: 1.7.2016
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN EN ISO 7973 (461003):

This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet -, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity.
This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain