NORMSERVIS s.r.o.

ČSN EN ISO 6887-5 (560102)

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků.

NORMA vydána dne 1.12.2020

Česky -
Tištěné (223.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 6887-5
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 511626
Datum vydání normy: 1.12.2020
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN EN ISO 6887-5 (560102):

Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků mléka a mléčných výrobků a jejich suspenzí pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od obecných metod uvedených v ISO 6887-1.
Tento dokument nezahrnuje přípravu vzorků pro metody stanovení počtu ani pro metody průkazu, které mají podrobnosti o přípravě uvedeny v příslušných mezinárodních normách.
Tento dokument je určený pro použití ve spojení s ISO 6887-1