Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu.
NORMA vydána dne 1.7.2019
Označení normy: ČSN EN ISO 6887-3
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 507980
Datum vydání normy: 1.7.2019
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků ryb a rybích výrobků a speciální postupy pro vzorkování syrových měkkýšů, pláštěnců a ostnokožců včetně oblastí prvovýroby. Popisuje také postupy pro přípravu jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení