NORMSERVIS s.r.o.

ČSN EN ISO 5537 (570832)

Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda).

NORMA vydána dne 1.3.2024

Česky -
Tištěné (223.00 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: ČSN EN ISO 5537
Classification mark: 570832
Catalog number: 518827
Publication date standards: 1.3.2024
The number of pages: 16
Approximate weight : 48 g (0.11 lbs)
Country: Czech technical standard
Kategorie: Technické normy ČSN

Annotation of standard text ČSN EN ISO 5537 (570832):

Tento dokument specifikuje metodu stanovení obsahu vlhkosti všech druhů sušeného mléka a sušených mléčných výrobků. Podstatou zkoušky je sušení zkušebního podílu v sušárně nastavené na 87 °C po dobu 5 hodin, přičemž zkušebním podílem prochází suchý vzduch. Stanoví se úbytek hmotnosti zkušebního podílu (který souvisí s obsahem "nechemicky vázané" vody)