NORMSERVIS s.r.o.

ČSN EN ISO 24223 (571005)

Sýr - Návod na přípravu vzorku pro fyzikální a chemické zkoušení (Norma k přímému použití jako ČSN).

NORMA vydána dne 1.6.2022

Anglicky -
Tištěné (223.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 24223
Třídící znak: 571005
Katalogové číslo: 514441
Datum vydání normy: 1.6.2022
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN EN ISO 24223 (571005):

This document gives guidance on the sample preparation of fresh cheese, (semi)soft cheese, (semi)hard cheese, processed cheese and whey cheese for physical and chemical analysis, including analysis by applying instrumental methods.
This document describes the (sub)sampling, and sample preparation steps carried out after sampling according to ISO 707 | IDF 50 and prior to method-specific sample preparations, e.g. as with analytical methods listed in References.
NOTE Analysis on volatile substances, minor components or allergens can require additional precautionary measures in sample preparation in order to avoid loss of or contamination with one or more target analytes