NORMSERVIS s.r.o.

ČSN EN ISO 21415-2 (461502)

Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku a indexu lepku mechanickým způsobem (Norma k přímému použití jako ČSN).

NORMA vydána dne 1.5.2016

Anglicky -
Tištěné (338.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 21415-2
Třídící znak: 461502
Katalogové číslo: 99396
Datum vydání normy: 1.5.2016
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN EN ISO 21415-2 (461502):

This part of ISO 21415 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1