NORMSERVIS s.r.o.

ČSN EN ISO 16634-2 (461086)

Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky (Norma k přímému použití jako ČSN).

NORMA vydána dne 1.12.2016

Anglicky -
Tištěné (434.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN ISO 16634-2
Třídící znak: 461086
Katalogové číslo: 500811
Datum vydání normy: 1.12.2016
Počet stran: 40
Přibližná hmotnost: 120 g (0.26 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN EN ISO 16634-2 (461086):

This part of ISO 16634 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products.
This method, like the Kjeldahl method (see References [1] and [6]), does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors are used (see 3.2)