Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu.
NORMA vydána dne 1.2.2018
Označení normy: ČSN EN ISO 13299
Třídící znak: 560054
Katalogové číslo: 503991
Datum vydání normy: 1.2.2018
Počet stran: 44
Přibližná hmotnost: 132 g (0.29 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma popisuje celkový postup pro vytvoření senzorického profilu. Senzorický profil může být vytvořen pro všechny výrobky nebo vzorky, které mohou být hodnoceny zrakem, čichem, chutí, dotykem a sluchem (jako jsou potravina, nápoj, tabákový výrobek, kosmetika, textil, papír, obal, vzorek vzduchu nebo vody). Tato mezinárodní norma může být také užitečná pro studium lidského poznání a chování