NORMSERVIS s.r.o.

ČSN EN 15634-5 (560671)

Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách (Norma k přímému použití jako ČSN).

NORMA vydána dne 1.7.2023

Anglicky -
Tištěné (223.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN 15634-5
Třídící znak: 560671
Katalogové číslo: 517363
Datum vydání normy: 1.7.2023
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN EN 15634-5 (560671):

This document specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya)