NORMSERVIS s.r.o.

ČSN 560243 (560243)

Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám.

NORMA vydána dne 19.6.1984

Česky -
Tištěné (120.00 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: ČSN 560243
Classification mark: 560243
Catalog number: 29470
Publication date standards: 19.6.1984
The number of pages: 8
Approximate weight : 24 g (0.05 lbs)
Country: Czech technical standard
Kategorie: Technické normy ČSN

Annotation of standard text ČSN 560243 (560243):

Touto normou se zavádí ST SEV 4233-83 - Výrobky z ovoce a zeleniny. Konzervy masové a masozeleninové. Metoda přípravy vzorků k laboratorním zkouškám, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Norma tedy určuje metodu přípravy vzorků pro chemické a fyzikálně - chemické zkoušky. Norma tedy stanovuje postupy přípravy vzorků pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0243 byla schválena 19.6.1984 a nabyla účinnosti od 1.7.1985. Nahradila čl. 3 ČSN 57 0185 z 28.3.1962