Standard Test Method for Performance of Rapid Cook Ovens
NORMA vydána dne 1.9.2020
Proč Redline?
Redline představuje rychlý a snadný způsob jak porovnat všechny změny mezi aktuální platnou normou a předchozí verzí.
Díky redline se okamžitě dozvíte o:
Ušetřete si čas i starosti!
Díky Redline již nebudete muset ztrácet čas zjišťováním, co se v nové normě změnilo. Redline Vám ušetří čas a zaručí, že se o změnách v normě dozvíte.
Cena
Pokud si zvolíte možnost "Platná norma + Redline", pak dostanete oba dokumenty! A co je nejlepší, cena Platné normy + Redline je pouze o něco málo vyšší než cena samostatné platné normy.
Designation standards: ASTM F2238-20
Publication date standards: 1.9.2020
The number of pages: 13
Approximate weight : 39 g (0.09 lbs)
Country: American technical standard
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
cooking-energy efficiency, efficiency, energy, performance, pizza oven, production capacity, rapid cook oven, test method, throughput,, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)