Standard Guide for Irradiation of Dried Spices, Herbs, and Vegetable Seasonings to Control Pathogens and Other Microorganisms
NORMA vydána dne 1.11.2018
Proč Redline?
Redline představuje rychlý a snadný způsob jak porovnat všechny změny mezi aktuální platnou normou a předchozí verzí.
Díky redline se okamžitě dozvíte o:
Ušetřete si čas i starosti!
Díky Redline již nebudete muset ztrácet čas zjišťováním, co se v nové normě změnilo. Redline Vám ušetří čas a zaručí, že se o změnách v normě dozvíte.
Cena
Pokud si zvolíte možnost "Platná norma + Redline", pak dostanete oba dokumenty! A co je nejlepší, cena Platné normy + Redline je pouze o něco málo vyšší než cena samostatné platné normy.
Designation standards: ASTM F1885-18
Publication date standards: 1.11.2018
The number of pages: 6
Approximate weight : 18 g (0.04 lbs)
Country: American technical standard
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
bacteria, commodity, herbs, irradiation, labeling, microorganisms, molds, packaging, pathogens, processing, seasonings, spices, yeasts,, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)