Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage
NORMA vydána dne 1.1.2021
Proč Redline?
Redline představuje rychlý a snadný způsob jak porovnat všechny změny mezi aktuální platnou normou a předchozí verzí.
Díky redline se okamžitě dozvíte o:
Ušetřete si čas i starosti!
Díky Redline již nebudete muset ztrácet čas zjišťováním, co se v nové normě změnilo. Redline Vám ušetří čas a zaručí, že se o změnách v normě dozvíte.
Cena
Pokud si zvolíte možnost "Platná norma + Redline", pak dostanete oba dokumenty! A co je nejlepší, cena Platné normy + Redline je pouze o něco málo vyšší než cena samostatné platné normy.
Designation standards: ASTM E460-21
Publication date standards: 1.1.2021
The number of pages: 3
Approximate weight : 9 g (0.02 lbs)
Country: American technical standard
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
adsorption of product components, coated paper, external contaminants, packaging of beverages, packaging of food, plastic films, sensory attributes, storage conditions, transfer of flavors,, ICS Number Code 55.020 (Packaging and distibution of goods in general),67.250 (Materials and articles in contact with foodstuff and water)