Standard Guide for Sensory Evaluation Methods to Determine Sensory Shelf Life of Consumer Products
NORMA vydána dne 1.4.2020
Proč Redline?
Redline představuje rychlý a snadný způsob jak porovnat všechny změny mezi aktuální platnou normou a předchozí verzí.
Díky redline se okamžitě dozvíte o:
Ušetřete si čas i starosti!
Díky Redline již nebudete muset ztrácet čas zjišťováním, co se v nové normě změnilo. Redline Vám ušetří čas a zaručí, že se o změnách v normě dozvíte.
Cena
Pokud si zvolíte možnost "Platná norma + Redline", pak dostanete oba dokumenty! A co je nejlepší, cena Platné normy + Redline je pouze o něco málo vyšší než cena samostatné platné normy.
Designation standards: ASTM E2454-20
Publication date standards: 1.4.2020
The number of pages: 12
Approximate weight : 36 g (0.08 lbs)
Country: American technical standard
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
flavor stability testing, sensory changes during storage, sensory changes over time, shelf life testing, staged entry, staged exit, survival analysis,, ICS Number Code 03.080.30 (Services for consumers)