Standard Specification for Slicing Machines, Food, Electric
NORMA vydána dne 1.6.2020
Proč Redline?
Redline představuje rychlý a snadný způsob jak porovnat všechny změny mezi aktuální platnou normou a předchozí verzí.
Díky redline se okamžitě dozvíte o:
Ušetřete si čas i starosti!
Díky Redline již nebudete muset ztrácet čas zjišťováním, co se v nové normě změnilo. Redline Vám ušetří čas a zaručí, že se o změnách v normě dozvíte.
Cena
Pokud si zvolíte možnost "Platná norma + Redline", pak dostanete oba dokumenty! A co je nejlepší, cena Platné normy + Redline je pouze o něco málo vyšší než cena samostatné platné normy.
Designation standards: ASTM F919-20
Publication date standards: 1.6.2020
The number of pages: 7
Approximate weight : 21 g (0.05 lbs)
Country: American technical standard
Kategorie: Technické normy ASTM
This specification covers commercial food slicers having electrically driven rotating slicing blades. Food slicers covered in this specification are classified into types and classes. Types: type I - fully automatic (powered carriage); and type II - semiautomatic (manually operated carriage). Classes: class A - bench mounted; class B - pedestal mounted; and class C - stand mounted with casters. Gage plate operation test, slicing rate test, uniformity test, slicer knife test, sharpener test, carriage operation test, power transmission test, switch test, and slicer stand loading test shall be performed to meet the requirements prescribed.
Keywords:
carriage, food service equipment, gage plate, knife, slicer,, ICS Number Code 97.040.50 (Small kitchen appliances)