NORMSERVIS s.r.o.

ASTM F1885-18

Standard Guide for Irradiation of Dried Spices, Herbs, and Vegetable Seasonings to Control Pathogens and Other Microorganisms

NORMA vydána dne 1.11.2018

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1735.00 CZK)

Anglicky -
Tištěné (1735.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F1885-18
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2018
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM F1885-18 :

Keywords:
bacteria, commodity, herbs, irradiation, labeling, microorganisms, molds, packaging, pathogens, processing, seasonings, spices, yeasts,, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)