Norma UNE-ISO 3972:2013 16.1.2013 náhled

UNE-ISO 3972:2013

Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste.

Automaticky přeložený název:

Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.



NORMA vydána dne 16.1.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 406.70 bez DPH
1 406.70

Informace o normě:

Označení normy: UNE-ISO 3972:2013
Datum vydání normy: 16.1.2013
Kód zboží: NS-568014
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Smyslová analýza potravin

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.