Oprava UNE-ISO 3632-2:2011/ERRATUM:2011 27.7.2011 náhled

UNE-ISO 3632-2:2011/ERRATUM:2011

Spices. Saffron(Crocus Sativus L.). Part 2: Test methods.

Automaticky přeložený název:

Šafrán (Crocus sativus Linné). Část 2: Metody zkoušení.



NORMA vydána dne 27.7.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: UNE-ISO 3632-2:2011/ERRATUM:2011
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 27.7.2011
Kód zboží: NS-567997
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Koření

Tato změna (oprava) patří k této normě:

UNE-ISO 3632-2:2011

Spices. Saffron( Crocus Sativus L.). Part 2: Test methods.
(Šafrán (Crocus sativus Linné). Část 2: Metody zkoušení.)

Norma vydána dne 25.5.2011

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 023.30


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.