Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Dried milk - Determination of moisture content (Reference method) (ISO 5537:2004)
Automaticky přeložený název:
Sušené mléko - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 31.12.2004
Označení normy: UNE-EN ISO 5537:2004
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.12.2004
Kód zboží: NS-566291
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.04.2024 (Počet položek: 2 896 137)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.