Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content (ISO 3727-3:2003)
Automaticky přeložený název:
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 3: Výpočet obsahu tuku.
NORMA vydána dne 30.5.2003
Označení normy: UNE-EN ISO 3727-3:2003
Datum vydání normy: 30.5.2003
Kód zboží: NS-565899
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.